Home

U bent hier:

Drie Kerntechnologieën

Onze drie kerntechnologieën

Cruxin verbindt drie kerntechnologieën – vision & security, communicatie en connectivity – met elkaar tot totaalsystemen en -oplossingen. Wij hebben grondige kennis van processen en technieken en hebben inzicht in markten waarin onze klanten acteren. Hierdoor kunnen we gericht onze technologieën toepassen die een duidelijke meerwaarde bieden voor onze klanten. 

Door de applicatiekennis worden de technologieën tot de beste op maat gesneden totaaloplossingen ontwikkeld voor specifieke verticale (groei-)markten. Doordat de basistechnologieën voor meerdere applicaties ingezet kunnen worden, zijn wij in staat de kennis over onze technologieën bij onze consultants, engineers en technici voortdurend te vergroten. 

 

Cameratechnologie in combinatie met het digitaal bewerken van visuele informatie waardoor bruikbare beelden of informatie ontstaan voor interpretatie door mens en/of machine. Met security-technologie kan de bebouwde omgeving worden beheerst en gecontroleerd op het gebied van veiligheid, comfort, communicatie en efficiency en omvat alarmering, mission critical communicatiesystemen, toegangs- en registratiesystemen en evacuatiesystemen.

Onze communicatietechnologieën richten zich op beeldoverdracht, spreek- en luisterverbindingen evenals beveiligingsystemen, veelal ook in combinatie met onze vision- & securitytechnologie. Wij bevorderen hiermee de efficiency, veiligheid en bewaking in tunnels, parkeergarages, de zorgsector, op vliegvelden, in voetbalstadions, scholen en financiële instellingen en voldoen aan de hoogste eisen van de europese richtlijnen ten aanzien van veiligheid.

 

Een compleet portfolio aan connectivity oplossingen voor energiedistributie en elektrotechnische toepassingen in de bouw- en infrasector, evenals glasvezelsystemen voor data- en communicatienetwerken. We ontwikkelen klantspecifieke connectivity-systemen voor vele toepassingen in hightech-omgevingen zoals industriële, marine- & offshore-, olie en gas en medische sector.

Deze kennis maakt het mogelijk dat wij onderscheidend kunnen zijn en technologie met een hoog innovatief gehalte aan kunnen bieden.

Software speelt bij de kerntechnologieën een steeds belangrijkere rol om tot de juiste integratie van de technologieën te komen en de technologie slim te maken op het gebied van analyse en aansturing. Wij dragen hiermee bij aan een veiligere omgeving en efficiënte en betrouwbare processen bij onze klanten.​