Home

U bent hier:

Nieuws

COVID-19 (update 16 maart)

Op zondag 15 maart 2020 zijn door de overheid nieuwe maatregelen uitgevaardigd om de verspreiding van het coronavirus te beperken.

Bij Cruxin hebben wij onze bedrijfsvoering hierop afgestemd en verdere maatregelen getroffen met als doel de gezondheid van onze klanten, medewerkers en leveranciers zo goed als mogelijk te beschermen. Uiteraard doen wij tegelijkertijd onze uiterste best om de dienstverlening aan klanten op het gebruikelijke hoge peil te handhaven

Onze medewerkers van de binnendienst, service-, en helpdesks zijn telefonisch en via e-mail normaal bereikbaar tijdens de gebruikelijke openingstijden (maandag t/m vrijdag van 8.30u tot 17.00u). Onze storingsdiensten zijn 24/7 bereikbaar volgens de gebruikelijke manier

Bij de afhandeling van storingen zullen wij daar waar van toepassing en indien toegestaan,  zoveel als mogelijk gebruik maken van remote support ten einde het aantal locatiebezoeken te beperken. Bij de uitvoering van onze dienstverlening houden wij uiteraard rekening met eventueel door onze opdrachtgevers doorgevoerde aanvullende (extra) maatregelen. Mocht het zo zijn dat er sprake is van aanvullende maatregelen, dan verzoeken wij u deze terstond telefonisch of per e-mail kenbaar te maken bij onze helpdesk.

De helpdesk en storingsdienst zijn bereikbaar via:
Telefoon: 010 - 285 5211 en ​E-mail: helpdesk@cruxin.nl

Onze project-, en salesmedewerkers zijn verzocht af te zien van niet strikt noodzakelijke klantbezoeken en zullen klanten de komende periode in eerste instantie telefonisch-, online (Skype e.d)-, of via e-mail contacteren. Wij rekenen daarbij op uw begrip.

Uiteraard hebben wij in de logistiek, de distributie, de verkoop en binnen ons kantoor de hygiënemaatregelen van het RIVM nauwkeurig opgevolgd, splitsen wij teams en stimuleren wij thuiswerken, dit alles om verdere verspreiding zoveel mogelijk tegen te gaan. Onze Field Engineers hebben instructies gekregen ten aanzien van hygiëne en zijn voorzien van desinfecterende handgel. 

Zodra wij wijzigingen in onze dienstverlening moeten doorvoeren als gevolg van verdere maatregelen in verband met het coronavirus, informeren wij u via onze website. Wij wensen u veel sterkte en succes in de komende periode en hopen elkaar spoedig weer in goede gezondheid te kunnen ontmoeten.