Home

U bent hier:

Over ons

Over Ons

Cruxin is een nieuwe naam, het is de naam voor het onderdeel van Isolectra dat zich steeds meer heeft ontwikkeld tot project- en serviceorganisatie. Het verschil met het andere onderdeel binnen Isolectra en het DNA van de bij beide betrokken medewerkers werd evenwel zo groot dat er feitelijk al lange tijd sprake was van twee verschillende bedrijven. Doordat beide onderdelen andere aansturing, andere investeringen en andere drijfveren kennen, was het logisch om de twee te splitsen in aparte bedrijven.

Van Isolectra naar Cruxin, en samen verder.

Cruxin is nu een zelfstandig bedrijf binnen TKH. TKH is een technologiebedrijf dat bestaat uit een groep van internationaal opererende ondernemingen en is genoteerd aan de Amsterdamse AEX.

TKH heeft een duidelijke en ijzersterke strategie: individuele bedrijven in de groep worden gestimuleerd zich te focussen op de ontwikkeling van technologie en dienstverlening binnen duidelijk afgebakende kerntechnologieën en focusmarkten.

De producten, systemen en diensten van ieder individueel bedrijf presteren door die focus best in class en behoren tot de absolute top. Dit betekent dat TKH er naar streeft om bijvoorbeeld de best presterende camera systemen voor een specifieke markt te ontwikkelen. Om dit te bereiken hoef je niet per se de grootste producent op de markt te zijn. 

Cruxin heeft, als gespecialiseerd integrator, op haar beurt de keuze gemaakt om in haar projecten de TKH technologie tot standaard te verheffen en daarnaast kennis op te bouwen van de specifieke eisen, normen en verwachtingen die in acht genomen dienen te worden bij het ontwerp, de implementatie, integratie en het operationeel beheer van deze technologie binnen de door TKH gekozen verticale markten.

Door die keuze combineren wij best in class technologie met hands on implementatie- en beheerkennis. En door die keuze zijn wij in staat om te voldoen aan de strengste eisen en de hoogste verwachtingen tegen de – voor de bij die prestaties horende – scherpst mogelijke condities.

 

Cruxin focust zich op de specifieke eisen, normen en verwachtingen van hun klanten


We garanderen interoperabiliteit en interconnectiviteit wat betekent dat systemen goed en probleemloos met elkaar samenwerken. Risico’s op het gebied van planning, budget en functionaliteit die samenhangen met integratie tussen systemen worden hierdoor geminimaliseerd. Aanvullend voordeel is dat het, doordat het ‘eigen technologie’ betreft, voor Cruxin mogelijk is om project- en/of marktspecifieke aanpassingen met voorrang te laten doorvoeren, zodat projectmijlpalen kunnen worden gerealiseerd en op juiste wijze invulling kan worden gegeven aan gevraagde instandhoudingsperiodes tot 30 jaar.

Cruxin creëert dan ook de maximale waarde als eindverantwoordelijke voor een logisch afgebakende scope, met duidelijk geformuleerde prestatieverplichtingen. Onze opdrachtgevers zijn daardoor veelal eindgebruikers van de technologie die binnen hun bestaande gebouw(en) verbeter- en renovatieprojecten doorvoeren en (elektrotechnisch) aannemers die werken op basis van contracten met een eigen ontwerpverantwoordelijkheid, zoals bijvoorbeeld NEC3 of UAV-GC. Vanzelfsprekend zijn wij dan ook ISO9001:2015 en VCA gecertificeerd.