Home

U bent hier:

Referenties

Onze specialiteiten in de praktijk.

Referenties

Eerste en Tweede Coentunnel

Safety

Eerste en Tweede Coentunnel

Techniek in een tunnel staat, als je er goed over nadenkt, altijd in het teken van veiligheid. In de basis kan deze onderverdeeld worden in techniek die veilige verkeersdoorstroming borgt, techniek die onveilige situaties detecteert en technologie die weggebruikers, medewerkers van de verkeerscentrale en eventuele hulpverleners ter plaatse ondersteunt in het geval hun veiligheid niet langer vanzelfsprekend is.

De eisen aan de betrouwbaarheid, beschikbaarheid en prestaties behoren niet voor niets tot de hoogste in hun soort. Het is dus niet alleen vanwege de contractuele verplichting dat wij de aantoonbaarheid van die eisen bij ontwerp, testen en dagelijks gebruik centraal stellen. Topprestaties zijn voor ons geen wens, maar een absolute eis. Communicatie- en beveiligingstechnologie moet naadloos samenwerken. Daar zorgen wij voor.

Fokus

Efficiency + Hospitality

Fokus

Vrijheid en gewoon wonen met een fysieke beperking. Dat is wat Fokus mogelijk maakt. De combinatie van een aangepaste woning met 24-uurs dienstverlening op afroep en op aanwijzing biedt mensen met een fysieke beperking de mogelijkheid om de regie over het eigen leven te hebben en te houden. Bij Fokus bepaalt namelijk de cliënt wanneer, waarbij en hoe hij ADL-assistentie wenst.

Al meer dan 30 jaar verzorgen wij voor Fokus de alarmering- en communicatiemogelijkheden. Standaard, in iedere woning. Het grote voordeel van deze standaardisatie bleek recent. Doordat wij iedere oproep en de status ervan loggen, werd het relatief eenvoudig om de zorgadministratie te automatiseren. Door de combinatie te leggen tussen toegangsverleningsdata, oproepdata en zorgregistratie. Niet alleen elimineerde Fokus hiermee de administratielast van de ADL (Ambulante Dienst Verlening) assistenten, veel belangrijker is dat de clienten van Fokus de zorg veel vriendelijker ervaren. “Ze hebben de laatste tijd veel meer aandacht voor ons. Ze kijken niet steeds meer op hun horloge.” 

Fokus is actief in heel Nederland. Er zijn ongeveer 1400 Fokuswoningen in bijna honderd Fokusprojecten.

P1

Efficiency + Hospitality

P1

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Dit doen zij voor zowel on street als off street locaties. P1 is op circa 80 locaties in Nederland actief. Efficient beheer en aandacht voor en directe communicatiemogelijkheden met de klant moeten hier hand in hand gaan.

Vanuit een centrale meldkamer worden alle locaties beheerd. Ondersteund door beeld, geluid en relevante informatie van iedere locatie worden afstanden overbrugd. Alle relevante informatie wordt gepresenteerd op een overzichtelijk scherm, ontworpen vanuit de behoeften van de operator. Eenvoudig in gebruik, betrouwbaar en beheersbaar.

Universiteit Leiden

Security

Universiteit Leiden

Praesidium libertatis is het motto van de Universiteit Leiden. Dat betekent Bolwerk van de vrijheid. De universiteit wil wetenschappers en studenten de omgeving en ruimte bieden om het beste uit zichzelf te halen. Zij staat open voor iedereen die hier wil studeren of werken en het uiterste uit zichzelf wil halen. 

Maar soms is veiligheid niet vanzelfsprekend. Daarom beveiligen wij met onze technologie, zoveel mogelijk onzichtbaar maar toch aanwezig, de omgeving in en om de universiteit.