Home

U bent hier:

Infra

Tunnels & wegen

Beschikbaarheid en betrouwbaarheid. Dat zijn de sleutelwoorden in tunnelbouw. Iedere minuut die een tunnel dicht moet voor onderhoud kost veel geld. Cruxin garandeert de kwaliteit van de installatie en neemt zelfs de risico´s over.

Bruggen & sluizen

Nederland waterland. Het correct en tijdig open gaan van bruggen en sluizen is van groot belang voor de economie. Cruxin zorgt voor een correcte werking op afstand.

Spoor & stations

Onze technologie is veelal net zo onzichtbaar als onmisbaar. Technologie die bijvoorbeeld communicatie op het spoor mogelijk maakt, reizigersinformatie verstaanbaar maakt, perrons en stations veiliger maakt. In deze complexe wereld worden wij uitgedaagd om onze interne kennis te bundelen.

Airport & Airfields

Of het nu gaat om technologie die nodig is voor het op een veilige en efficiënte wijze beheersen van grootschalige reizigersstromen in de terminal of het aandragen van nieuwe technologie die bijdraagt aan het realiseren van het SMART Airport.

 

Safety

Security

Efficiency

Integrale aanpak van infra projecten met een focus op maatwerk

Nederland is een dichtbevolkt land. De ruimte die we hebben voor wonen, werken, recreatie en mobiliteit is schaars. Door de bevolkingsgroei zal het verkeer in de komende jaren alleen maar verder toenemen. Dit betekent dat we slim moeten omgaan met de nog beschikbare ruimte. Een goed werkende infrastructuur is daarom van cruciaal belang voor de Nederlandse economie.

Er is in de afgelopen jaren veel veranderd in de manier waarop projecten voor nieuwe tunnels, sluizen en bruggen worden aanbesteed. Naar aanleiding van de aanscherping van nieuwe (Europese) regelgeving, is het zwaartepunt vooral komen te liggen bij veiligheid en beschikbaarheid. Op basis van deze aspecten hebben we bij Cruxin een unieke aanpak ontwikkeld waardoor we ons binnen een korte tijd hebben weten te positioneren als marktleider in geïntegreerde oplossingen voor infra projecten.

Binnen deze aanpak houden we, naast de betrouwbaarheid, tijdens het ontwerp van een project al rekening met de beschikbaarheid en het gemak in onderhoud van systemen. Minder onderhoud betekent op termijn een financiële besparing en minder overlast voor de eindgebruikers. Cruxin werkt uitsluitend met de meest hoogwaardige oplossingen, high end-producten op basis van een ‘proven technology’ met een technische levensduur van vijftien jaar.

 

Gegarandeerd maatwerk

Ieder project is uniek door zijn specifieke eigenschappen. Tijdens het ontwerp kijken we niet alleen hoe wij de gevraagde prestaties technisch in kunnen vullen. Door goed door te vragen en te luisteren, ontwerpt Cruxin op basis van de eisen en randvoorwaarden van het project in plaats van te ontwerpen vanuit de techniek.

Het hoeft namelijk niet zo te zijn dat bijvoorbeeld een bepaalde camera die wereldwijd al in honderd tunnels succesvol is toegepast ook succesvol is in een volgend project. We moeten altijd kunnen aantonen dat de keuze voor een bepaald product ook de juiste is.

 

Geïntegreerde oplossingen

Cruxin kan de complete functionele eisen invullen als het gaat om communicatie en beveiliging van een tunnel.

Aannemers moeten noodgedwongen steeds meer denken als opdrachtgever en daar kan Cruxin veel waarde toevoegen. Met onze specialistische kennis, snappen wij exact wat er moet gebeuren vanaf de beginfase van een project en we zijn in staat om die kennis te vertalen in concrete oplossingen.

Maar we gaan nog een stap verder. We tonen ook aan dat de systemen daadwerkelijk functioneren: verificatie en validatie. We brengen bedrijven bij elkaar waardoor we iets kunnen brengen dat afzonderlijke bedrijven niet kunnen.

Nog belangrijker is dat we de technologische bouwstenen van de integrale oplossingen grotendeels zelf kunnen ontwikkelen en produceren. Zo garanderen we optimale kennis van de mogelijkheden en houden we invloed op de verdere ontwikkeling van de technologie.

 

Bouwstenen van Infra

MMI

Dbos

Communicatie Interface Manager

V.M.S.

CCTV

Evacuatieverlichting

 

Omroep

Noodtelefoon

Intercom

HF

Infrastructuur