Home

U bent hier:

Onderwijs

Overheid

De Nederlandse overheid streeft ernaar steeds ‘kleiner’ te worden. Met steeds minder mensen en minder kosten méér te presteren. Een fantastisch streven dat zich vertaalt in ambitieuze doelstellingen. Als grootste werkgever in Nederland heeft zij daarbij daarnaast ook nog een taak om het bedrijfsleven en de semioverheid te inspireren om hun visie op goed werkgeverschap te stimuleren.

Als het gaat om  bijvoorbeeld milieubewustzijn, veiligheid en flexwerken. Een overheid die daarnaast kwetsbaar is voor eenieder die die veranderingen niet op een geweldloze manier accepteert. Cruxin is een partner voor overheidsinstellingen met een visie en een ambitie om vooruit te komen.

Corporates

Wij weten uit eigen ervaring dat centralisatie en standaardisatie van bijvoorbeeld inkoop, facilities en automatisering gevoelige zaken zijn. Ze hebben invloed op investeringen, resultaat en vooral op ‘mensen’.

Wij snappen de gevoeligheid als geen ander. Wij zijn er daarnaast van overtuigd dat de ‘juiste beslissingen’ ook door de tegenstanders van die besluiten omarmd worden. Zeker indien er ruimte is voor eigen inbreng per individuele locatie op fasering, uitvoering en functionaliteit. Onze mensen spreken uw taal.

Onderwijs

Technologie en onderwijs kunnen niet meer zonder elkaar. Onze kinderen groeien op in een wereld waarin technologie zo vanzelfsprekend is dat een peuter ‘veegbewegingen’ maakt wanneer die voor het eerst naar de televisie kijkt. De Ipad heeft daarvoor gezorgd. Ruim de helft van alle werkende ouders heeft een baan die 30 jaar geleden niet eens bestond. Als bijvoorbeeld app ontwikkelaar, webdesigner, data-analist, BI developer of systeemarchitect.

Technologie en onderwijs gaan hand in hand. De manier waarop mensen leren en de mate waarin de ruimte waar ze dat doen hen optimaal inspireren verandert evengoed.